måndag 12 augusti 2013

Wtf happened last night?




Alltså förra natten, en av de galnaste på länge! Men först lite om veckoslutet. For på fredag ut till landet med familjen efter att ha spenderat 3h på gymmet, varav 2 bestod av snack med tjejer som råkade komma dit samtidigt, hehe.. Kvällsträning ännu på fredag med mamma o pappa. Ska hädanefter börja dra träningspass åt dem några gånger i veckan. Lite som ett jobb. Lördagen var det häng på lande, med plockande av bär och världens godaste hallonpaj (det var ju lördag så lite gott får man väl unna sej? ;) ) Satt upp en hängmatta och ett bord i trädet och Anton lagade ansiktsinpackning av myntablad (bild). Det var faktiskt på riktigt jätte uppfiskade! hahah..
På kvällen bar det av ett par kilometer mot civilisationen till Soffes lande på fest och grillkväll. Det rullade in massa nya människor och en del gamla bekanta. Så blev det mat och snapsande och där efter någon gång, spårade de lite ur. Men rolig kväll var det! Massa nya bekantskaper och bastubadande. Klippte också en killes hår som var axel-långt i början på kvällen. Om man tar i beaktande i vilket skick jag var när jag gjorde det blev de nog ganska så snyggt om jag för säga det själv! Kvällen slutade efter lite för mycket nakenspringande och bastubadande i en trång säng kring 6 på morgonen. Det var mindre mysigt att vakna upp i ett kaos av saker och hår överallt med en otrolig vätskebrist. Men det var det nog värt! Hjälpte till att städa lite och fick sen skjuts 'hem' av några snälla killar.

Hade tyvärr inte kamera alls framme under kvällen så inga bilder blev tagna (haha kanske bäst det också.. :p ) men här är i alla fall en bild på håret från idag. Killen, håret sitter på, är förresten helt fantastisk! En sådan människa som man kan tala med sådär på riktigt och seriöst utan det där "uuh en tjej och en kille snackar, nu är det något på g.." (hahha okej dålig förklaring men i alla fall..)



Den här dagen har gått lite trögt och lyckades somna på en filt ute i solen några timmar. Skönt det i alla fall. Nu hemma igen, dagens träningspass avklarat och färdig för sängen.
Känns lite konstigt att imorgon är den sista lediga dagen förrän skolorna börjar igen. Lite tråkigt men kanske helt bra att komma igång med sista året och få det avklarat. Dagen ska i alla fall spenderas med brorsan som kom från skriban idag. Vi ska in till stan, jag måst fixa lite grejer (bl.a. skolböckerna nu såhär i sista minuten..) och så lunch på typ Vapiano? och catcha up lite om skriban och allt möjligt.

Ta vara på de sista dagarna av sommaren så hörs vi i något skede! <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar