söndag 18 augusti 2013

Bättre en chiber i handen än tio chibers i skogen

Lördag!
Gårdagen blev lyckad. Skolfoto på dagen och så mot på skriba reunion i stan mot kvällen. (Nästan alla) hjälpledarna från sommarens skribaläger samlades hemma hos Oge i en superfin lägenhet i stan för massa gott och mycket skratt på deras fantastiska tak-terrass. Fick mej allt längta till egen lägenhet i någon fin stad. Det var också roligt att se dehär galna människorna igen, tala och minnas fina sommarveckor och alla inside juttun xD Som någon sa under kvällen: man har aldrig tråkigt med hjälpledarna, det blir en sån intensiv vecka under sommaren med mycket känslor och tankar att vare sej man vill eller inte kommer otroligt nära dehär människorna som man inte skulle hamna i kontakt med i andra situationer. Härligt! Mot kvällen bar det av mot Grani igen och för min del vidare till Emu på födisfest till deras utbyteselev. Där var lite människor, men kom dit såpass sent att det bara blev någon timme där och sedan hemgång i kyliga sensommar-natten.
Idag var planen att fara till Åbo, men efter ett samtal med mamma blev planen ändrad. Hon tyckte jag var i behov av ett lugnt veckoslut hemma eftersom jag inte verkat må så bra på senaste tiden (helt otroligt! Folk brukar sejja att det är svårt att läsa mej, men hon kan se rakt igenom mej. Sjukt!) Så jag har stannat i sängen med filmer största delen av dagen, och tankarna snurrandes på högvarv. Jobbigt men ändå nödvändigt. Nu blir det i alla fall och springa långdistans och sedan ett bad!

Fick btw abi-kläderna igår. Tycker inte speciellt mycket om dom, men lika lite om skolan de ska representera, så det finns kanske nån symbolik där.. Intressant förresten när vi diskuterade olika skolor igår. Ångrar nog lite mitt val av gymnasie, men får tänka att det bara är ett halvår kvar och sedan aldrig mer. Hjäper nog mycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar