torsdag 8 augusti 2013

Sommaren är kort



Den här veckan har till mestadels gått ut på tidiga väcklingar, pluggande av finsk gramatik och träning. Har nu påriktigt tagit tag i träningen igen, så skönt! Målet är att förbättra kontitionen på långdistans! Så lite mindre muskeltränining  och stället mera springande och cyklande. Kanske ett 10km lopp inågot skede?
Var också ute en kväll till Rönnskär på picknick och sol, sånt otroligt vackert sken från solen som gick ner i havet! Igår åkte jag med ut för att hälsa på brorsan på skriba och lämna snask och hälsa på allt kyrkligt folk. Skulle nog ha varit snäppet roligare att stanna där istället för att komma hem till finskans alla konstruktioner. Men får nu bara tänka att läsandet är ett måste för mej, och fastän det tar evigheter att kämpa igenom allt så lönar det sej ändå i slutändan.

Idag ska ja läsa den sista gramatiken, laga middag och träna. Spännade dag jag vet.. Kanske en cykletur till någon strand skulle göra den lite mera intressant? Får se!
Imorgon är det redan fredag och sista veckslutet innan skolan börjar. Detta måste ju njutas av till (bokstavligt talat) fulla muggar! ;) Men mer om festligheterna sen, nu är det finskan som gäller. Ha det bra tills dess!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar