söndag 28 oktober 2012

Sundaaay (..bloody Sunday..)

Söndag! Ooh the joy..
Gårdagen var riktigt najs, vi åkte runt i stan med Simone, tittade på kända ställen, fotade och nöjt av de underbara, men kalla höstvädret.
Hahaha han fick se mycket av finsk kultur (=alkohol) och vi träffa några människor som börja prata med oss, skoj! :D sen var vi också till verkkokauppa och titta på elektronik och instrument. Shit vad han kan mycket den där killen! O.o jag var helt imponerand.
Sen var vi också och shoppa lite kläder till honom och den biten hade jag nog ett litet övertag, hehe^^ men jag älskar att shoppa kill-kläder så vi hitta en del snygga saker :) sen blev klockan middagsdags och vi tog tåget hem där mamma hade lagat renskav och typ världens godaste choko kaka, guud så gott! ♥ sen fick jag lite presenter också, hihi. Vi talade och kollade på någon kriminal-film som hade vunnit massa oskars. Den var rikit bra och sjukt spännande!
Idag fick man sova en timme längre, yeyyy för det! Och så har vi alla (utom Filip) bökat iväg oss mot sjundeå där vi ska plocka svamp (om vi hittar) och så kanske Soffe (+pojkvän????) kommer med.
En super söndag framför oss med perfekt väder! ♥
Bild från bilfönstret:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar