fredag 21 december 2012

21.12 -Dagen med undergång

Jaha, få var den här, dagen med stort D, dagen för jordens undergång. Hah, vi får vel se vad som händer..

Annars då? Lite lugnare vecka med en liten flusa i början på veckan, som tur gick bort ganska snabbt med mina 'hokus-pokus' metoder :D så vart de en del fixande inför julen, socialisering med gulliga människor, skola +träning (fan vad härligt o träna!! Älskar det! Kan inte ens tänka hur jag klarade av ett halvt år utan regelbunden träning!?!) Var också på högstadiets julfest igår och idag hade vi kortare dag i skolan med elev-julfest och sånt skoj. Så nu är jag redo för julen att komma! :D lagade just en del jul-gott och de blev så sött att jag ny ligger i mammas säng i total sockershock, hahaha.

Vad står mera på programmet för jullovet nu då? TRÄNING -sista före julskinkan! Och sen måste vi fixa färdigt hemmet till jul (alla har haft så mycket +en far som varit så gott som sängliggande några veckor nu, så julfixandet har blivit lite på hälft..) Städning och handlande av julmat :) vi brukar köra 'the easy way out' o köpa de mesta färdigt från lokala försäljare, såå gott!! :D sen vill jag ännu ordna lite julpyssel och fina inpaketeringar :)
Imorgon blir det säsongs-debut i backen för men del (ooohh gaad) får se om mina egen-lärda snoukka-skills finns kvar ännu..hahaha vi får se..

Btw. jag fick världens finaste julklapp av älskade C idag!! Har länge gått o kikat på någon drömfångare, men inte kommit mej för att köpa en snyggare än den som jag själv lagat för åratal sen.. haha (den tjejjen måst verkligen kunna läsa mina tankar..) älskar den i alla fall helt sjukt mycket! ♡

Ha en super start på jullovet♡
~Mimmi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar