torsdag 15 januari 2015

Studielivet

Oj vilken hektiskt vecka! Förutom 2-3 föreläsningar per dag, plus räkneövningar så har det varit massa skojigt annat program. På tisdagen hade vi funktionärsutbildning för dem som kommer att ordna och ansvara för program som ordnas i klubblokalen. Satt sedan och snacka skit med äldre studerande i kansliet resten av kvällen. Bra med alla möjliga bra och mindre bra tips om studierna!

På onsdag var jag helt otroligt trött efter en kort natt med lite sömn. Men lyckades dra mej iväg på 1,5h träning i alla fall som gav mej en energikick.Så var det bara att hoppa i duschen, på med lite smink och haalare och iväg på förfest. Har ju tipaton tammikuu men tycker inte det ska hindra mej från att 'fara ut'. KK, MK o SF hade ordna BackToSchool på Monkey så vi drog dit och dansade en sväng. Hade helt löjligt ont i mina ben och röv efter träningen så drog mej hemåt vid 1.

Idag hade vi en obligatorisk föreläsning klockan 8 så det var bara att dra sej ur sängen för att sedan konstatera att vi egentligen borde ha lämnat in något till ett grupparbete före föreläsningen som vi totalt hade missat. Men sånt händer, och inte är det hela världen. Skippade resten av skoldagen och satsade på att ta igen lite sömn. Nu ska jag fixa lite räkneövningar till fysiken och sen börja fixa mej för MM01 och sitz för alla nya och gamla KK funktionärer, woop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar