torsdag 8 januari 2015

Satan i gatan det är ju 2015 nu.


Det händer så otroligt mycket i mitt liv för tillfället, så tänkte börja blogga lite igen för att skriv ner lite minnen av studielivet. Kan vara roligt att bläddra tillbaka om ett par år och titta vad jag höll på med under mitt år som KK-gulis :). Okej, egentligen undviker jag bara att läsa på morgondagens tent.. hahah.. Men här kommer en lite sammanfattning av min höst:

September:

Mycket nytt! Riktigt mycket kurser, föreläsningar, inlämningsuppgifter och labbraporter. Tyckte det var lite väl mycket i början och ganska stressigt när det dessutom var så mycket program på kvällarna. Sitsar, gulisintaging^2, fester.. började träna både volleyboll och jenkkifudis. Veneziansk i Jeppis och ett veckoslut hemma.

Oktober:

Första tenten (som dessvärre blev underkänd), räkneövningar gånger tusen med ett gäng vänner, skratt och mys. Exkursion till Otnäs, middagar, e-släpp på borgen och plättfest. Två mysiga helger hemma med vänner, familj och mommo & moffa. Ytterligare två tenter i kemi och fysik. Slutade med volleybollen och fortsatte bara med jenkkifudisen.

November:

Rivstartade med kemistklubbens baalvecka och hade tre norrmän boende hos mej, fullständigt galet! Norgesits, haalarfärging, stugaphest, KKs 91:s kemistbaal och sillis... allt under 4 dagar. Fick efter det ta en liten paus från festandet och fokusera lite på skolan. Så var det också teamkväll med jenkkifudisen, shopping , KKs legendariska tomtejakt (!!!), glöggrunda och ett besök från stan.

December:

En rolig hemmafest, självständighetsfest, en veckas labbkurs och två tenter innan det blev jullov. Åkte upp till Österbotten för att fira lite jul med familj och släkt och stannade kvar några dagar med morföräldrarna. Roadtrippade till Vasa med några vänner och utforskade nattlivet där. Åkte hem till Grani, sprang på julfester och en hanken-fest. Dagen före julafton drog hela familjen iväg till Egypten för att njuta av sol, värme, god mat, snorkling och bara slappa. Så underbart!

Januari körde igång med en liten magsjuka från Egypten, några slöa dagar hemma och sedan tillbaka till Åbo. Väl tillbaka var det underbart att träffa alla igen, bara slappa i en egen lägenhet, och onsdags drog föreläsningarna igång. Jo, förresten.. Blev invald till kemistklubbens programutskott! Det betyder många sena nätter på Borgen och allt möjligt att fixa. Men det blir säkert roligt!

Nu ska jag fortsätta med min bravur: undvika att läsa på tent. Imorgon blir det 2h ingenjörsmatematik, följt av 4h matematik-omtent. Ojoj... Men sen är det veckoslut! Jenkkifudismatch följt av amerikanskt inspirerad efterfest står på schemat.

Kramar! //Mimmi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar