lördag 27 april 2013

Samstag

Vaknade idag helt kallsvettig, efter en så verklig dröm. Det hemskaste med drömmen var att där hände saker som händer till mej på riktigt också, men ändå försöker jag få reda på vad allt egentligen betyder.
I alla fall! Lyckas sova ett par timmar till och vaknade betydligt lugnare :) Dagen har gått ut på att  läsa fysik för att få tankarna på det realistiska och verklighetstrogna, sedan en storstädning av rummet och sorterande av massvis med papper från förra perioden. Så var jag och se på brödernas matcher. Den föst sluta jämnt (mål på sista sekunden!?!) och den andra i förlust. HcWest förlorade också sin tredje semifinal mot Dicken så det blir inga finalmatcher för dom den där säsongen.
Nu är jag hemma igen, ätit middag och massvis med frukter. Planen var egentligen att fara på fest ikväll, men har absolut ingen lust att gå i duschen, fixa mej presentabel och vara social. Har lust att gå på promenad, kolla någon riktigt bra film och sova ut ordentligt. Någon som vill göra mej sällskap?
Nu ska jag i alla fall sätta mej i kvällssolen på balkongen och söka fram någo billiga flygbiljetter!
Ha en bra lördag kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar