tisdag 10 september 2013

Hörförståelse


 Senaste tiden har mestadels gått ut på att stressa för skrivingarana, och nu är äntligen hörffarna över! Men en lite sammanfattning över senaste dagarna:
Fredagen var det stresigt i skolan med både utvecklingssamtal, modda tal och sista finskan och engelska innan skrivingarna skulle sätta igång. Var helt slut när jag kom hem så efter någon timmes powernap var jag människa igen. Kvällens program var Finland-Spanien på stadion. Fastän slutsifforona inte var så bra var det en sjukt bra match och en fantastik upplevelse att de spelare i toppklass spela!

Några av filurerna som hängde med på matchen! Härligt sportsgalna 
Fiilisen på topp!


Kallt men mysigt!
                         
Veckoslutet spenerades på lande med familjen (förutom Filip). Nästan sommarvärme, svampar- äppel- och plommonplocking, god mat och allt som hör till.. Lite som för att lugna ner mej inför skrivingarna.


 







Var helt sjukt nervös inför hörffen i finska på måndag morgon, men den gick förvånansvärt bra och nu såhär med en del av facit i hand är jag riktigt nöjd! Så var det bara att ställa om hjärnan till engelska med olika mer och mindre väsentliga tv-serier och sen tutorering i högstadiets matta på kvällen.
Idag var det en betydligt mindre nervös tjej som satt på sig lurarna för att engelska hörffen. Inte lika bra känsla efteråt, men vi för se vart de går vägen! :) Slutade tidigt så hann vara 2,5h och träna, äta och städa. Har "jobb" nu på kvällen, ska dra juniorträning! :D Så ska ja vara med Melina på kvällen. Aktiv tisdag!
Fick dessutom lite "tråkiga nyheter" just så känslorna är lite på vift.. :/ men nu måste jag åka iväg-->
Ha de gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar